GC Uppsala AB / Görel & Josefine Heminredning

Integritetspolicy

Personuppgifter och vad de används till
Genom att handla hos Görel & Josefine accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund. Görel & Josefine är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund.

Dina personuppgifter behandlas av oss för att:

Vid bearbetning av beställningar och returer i vår webbshop

Vid sms-aviseringar om leveransstatus

Vid kontakter angående eventuella problem med din order/leverans

Vid korrespondens om frågor och övrig information

Vid utskick om erbjudanden i form av nyhetsbrev, då alltid med instruktioner om hur du kan avanmäla dig ifrån vidare utskick

Vid analyser av köpmönster för att ge relevanta erbjudanden och information

Vid bekräftelse av minimiålder som enligt lag gäller för att få handla online

Vid utannonsering av vinnare i tävlingar som vi arrangerar

Vid eventuella enkätutskick för att förbättra våra tjänster och erbjudanden.

Vid arbete som förhindrar missbruk eller annan olämplig användning av vår hemsida

Vid avbrutet köp kunna skicka meddelanden eller påminnelser om att återuppta köpet. Utöver detta används dina Personuppgifter i interna analyser för att förbättra våra erbjudanden, tjänster och vår kommunikation med våra Användare.

Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen(GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter. Denna förordning gäller som lag från och med 2018-05-25 i Sverige.

Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka uppgifter lagrar vi?
I samband med användning av tjänsterna på goreljosefine.se samlar vi in och använder Personuppgifter hänförliga till dig. För att kunna hantera din beställning, förstå vilka delar av webbplatsen som är av intresse samt svara på frågor relaterat till din order lagrar vi t.ex. ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress, köphistorik eller beteende. Genom att tillhandahålla oss dina uppgifter vid köp godkänner du att Görel & Josefine får ta del och behandla uppgifterna enligt lag.

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.