GC Uppsala AB / Görel & Josefine Heminredning

Återbetalningspolicy

Ångerrätt
Du har självklart, i enlighet med lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (DAL), 14 dagars ångerrätt när du handlar från oss som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:
Du måste meddela att du ångrar dig. Meddela oss detta på [email protected] och invänta vidare instruktioner. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.

Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till oss.

Du står själv för kostnaden för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur. Returnerad produkt måste vara i nyskick med alla etiketter kvar.

Vid eventuell återbetalning återförs pengarna till det konto som är kopplat till det kort du betalade med. Pengarna är normalt tillbaka på ditt konto inom 10 bankdagar. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Ångerrätten gäller inte vid:
Produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl har förseglats (plomberats) och där förseglingen (plomberingen) har brutits av dig.

Produkter som har karaktär av förseglad ljud- eller bildupptagning och där förseglingen har brutits av dig.

Specialtillverkad produkt, som har skräddarsytts särskilt åt dig eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Tjänster som har fullgjorts och där du uttryckligen har samtyckt till att tjänsten påbörjas utan ångerrätt.

Varor som snabbt kan försämras, exempelvis livsmedel.

För mer om den lagstiftade ångerrätten, se här.